top of page
VP GLOBAL logo.png

luotettava ratkaisu
 
 
 
 
biopolttoaineet
 
24/7

Kiinteiden biopolttoaineiden toimitukset suoraan tehtailtamme

Pellettiä, brikettiä, koivu klapeja,

poltto- ja selluhaketta

Tiimi

Olemme tiimi erillaisten alojen ammattilaisia

 

Kansanväliset suhteet

Kuljetuspalvelut

Metsäteollisuus

Bioenergia

Logistiikka

Tulliselvitys

Olemme kinnostuneet tehokkuuteen ja yksinkertaisuuteen.

VP Global Oy:n joukkueella on kaikenpuolinen kokemus erilaisissa yrityksen toimialoissa. 

VP Global erikoistuu kiinteiden biopolttoaineiden toimituksiin ympäri Eurooppaa.  Tavaravalikoimaan kuuluu puupellettiä, puubrikettiä, koivu klapeja, poltto- ja selluhaketta. Toimituksien turvallisuutta varten toimitetaan tuotteita erilaisilta tehtailta ja valmistajalta.

 

Me järjestetään suurien määräyksien toimitukset aikataulun mukaan ja toimitamme kuormat tarpeen mukaan lyhyillä toimitusajoilla. Toimimme valmistajien edustajana Suomessa ja Euroopassa ja vaikka toimitamme eritarkoituksien tuotteita: kuluttaja, teollisuus jne se on aina laadukkaita.

 

Meidän kokemus ja logistiikan mahdollisuudet  sallivat meille tarjota kilpailukykyiset hinnat ja toimituksen vaihtoehdot.

Henkilöstömme on suuri kokemus bioenergian irtotoimituksissa. Ensiksi käytimme hakeautoja vain hakeelle (polttohakeelle sekä selluhakeelle) mutta nyt toimitamme myös puupellettiä irtona. Tänään valtaosa VP Global Oy:n pelleteistä toimitetaan asiakkaillemme irtotavarana hakeautolla. Irtotoimitus on edullinen koska ei tarvitse purkauskalustoa, sekä työmiehiä. Pelletit puretaan hakeautosta suoraan terminaaliin, halliin tai voimalaitoksen konttiin. On mahdollista toimittaa pellettiä ympäri vuorokauden tarpeen ja aikataulun mukaan.

VP Global käyttää 5 hakeautoa irtotoimituksille, mikä merkitsee sitä, ettei meidän mm. irtopellettien tuonnin määrä nyt on noin 2000 tonnia kuukausittäin.

Käyttääkö yrityksenne bioenergiaa?
bottom of page