pelletti

vaalea pelletti

Tuhkaa < 0,5 %

15 kg. / 500 kg. / 1000 kg. / irtotavarana

Lämpöarvo n. 4,76 MWh/t

Suosikki ykköslaadun pelletti on meidän tärkein päätuote ja sen laatuvastaa EN Plus A1 kuluttajalaatuluokkaan (EN 14961-2).

 

Vaalea pelletti sopii hyvin takkaan, kattilaan ja pienpolttimille. 

VP Global Oy toimittaa Venäjältä parasta vaaleaa pellettiä valmistettusertifioidusta puusta. Raaka-aineenä käytetään havupuun lastu ja sahanpuru ilman kuorta (kuusi ja mänty).

Pelletin hinta

Toimitamme pellettiä suoraan tehtailtamme rekkakuormittain ympäri Suomea. Meillä on tukkukauppa mutta edullisen toimituksen

täydelle kuormalle puupellettiä voi tilata helposti alla olevasta linkistäavautuvalla sähköisellä lomakkeella milloin ja missä tahansa! 

PellettiRekka.fi nettisivulla saat pelletin nykyiset hintatiedot kotiinkuljetuksella. Valitse paikkakunta, toimituspäivä ja pakkaus 500 kg säkki tai 1000 kg säkki. Rekkaan mahtuu 22-25 tonnia.

HUOM! Anonyymi kysely.

Miten tilata pienempiä eriä pellettiä kuin 22 tonnia? 

Suunnittelemme verkkokaupan perustamista. Jos olet kiinnostunut saada pellettiä halvalla kotiinkuljetuksena, ole hyvää ja lähetä meille palautetta paikkakunnastasi ja toivottavasta tilausmäärästä alla olevella lomakkeella. 

 

tumma pelletti

Tuhkaa 0,5 - 1 %

1000 kg. / irtotavarana

Lämpöarvo n. 4,85 MWh/t

Talouslaadun puupelletti on hyvä ratkaisu energiatuotannolle (sähkö-, lämpölaitoksille). Tumma pellettiä valmistetaan havupuun sahanpurusta ja sisältää kuorta tai lehtipuuta. Sen takia tuhkapitoisuus vaihtelee välillä 0,5-1,2%. Lämpöarvo on lähes samanlainen kuin A1-loukassa.

Tumma pellettiä sopii hyvin energialatoksille - se on edullinen vaihtoehto hakeelle sillä kokonaiskosteus on aina erittäin pieni, irtotiheys on noin 650-750 kg/m3.

VP Global Oy:lla on kokemus pelletien suorien toimituksien tehtaalta lämpölaitoksille purkauksella hakeautosta suoraan konttiin ja sen käytön hakkeen sijaan.

Vastaa ENPlus A1 ja A2 kuluttajalaatuluokkaan (EN 14961-2) 

Raaka-aine: havupuuta, lehtipuuta

Pakkauskoko: Suursäkeissä 1000 kg. Myös irtona hakeautolla

 

puuPelletti

kuivikkeeksi

Imukyky min. 1:3

500 kg. sisäsäkillä

Pölymätön

Puupellettiä on erittäin hyvä kuivike. Meidän pelletin imukyky on 3,4 kertainen eli 340 gr. vettä / 100 gr. pellettiä. Hevosten ja muiden eläinten kuivikkeena käytetään vaaleaa puupellettiä. Pelletit voivat olla pehmeämpi kuin tavallinen A1 laadun käsittellykestävyys. 

 

Hoidamme pellettitoimitukset etukäteen

sovitun aikataulun mukaisesti